Amics CFL

Qui som

L’Associació sense ànim de lucre Amics del Centre de Formació del Laberint va ser creada per alumnes, exalumnes i professors l’any 2017, per defensar la continuïtat de l’ensenyament de jardineria en el Centre i amb l’objectiu principal d’establir ponts entre tots ells i el CFL, promovent el coneixement i la divulgació del món vegetal en general, de la jardineria en particular i del paisatgisme i la biodiversitat entre els seus associats i la ciutadania.

Els vincles amb el Centre de Formació del Laberint (CFL) s’han reforçat mitjançant un conveni de col·laboració que cobra forma amb la celebració d’activitats conjuntes i un pla de voluntariat. A més, l’Associació forma part del Comitè Assessor dintre del Pla estratègic del CFL.

L’Associació Amics del CFL entén que la divulgació té un ampli ventall d’accions. Entre les seves activitats cal destacar l’organització de conferències, xerrades i tallers, de viatges i sortides per visitar jardins, l’intercanvi de plantes i qualsevol activitat lligada al món de la jardineria.

L’Associació pretén incorporar les idees i els suggeriments de tots aquells que vulgueu participar com a socis i contribuir al creixement i la consolidació de la nostra Associació.

Top